Varigt vægttab

Hemmeligheden bag effektivt vægttab -
på dine betingelser. Nu med gratis levering!

Hvorfor vælge NOKA slankekur?

Fleksibelt

I stedet for at være en ”alt eller intet”-slankekur som traditionelle pulverkure som de fleste kender - er Noka kuren en rigtig måltidserstatning. Slankekur som måltidserstatter giver dig mange flere variationsmuligheder i slankekuren. Det vil sige, at du kan sammensætte den slankekur, der passer dig og alligevel opnå vægttab. Måske kunne du tænke dig at være på slankekur i forbindelse med morgenmad og frokost, men spise sammen med familien om aftenen? Eller kun være på slankekur omkring din frokost? Det kan du med Noka, som tilmed giver dig en god mæthedsfølelse og meget bedre muligheder for at holde vægten på det ønskede efter at selve slankekuren er gennemført.

Effektivt

Noka slankekuren kan sammensættes, som du selv vil. Det hjælper dig med at få en effektiv vægttab på dine vilkår. Måske har du dårlige erfaringer med en meget ”skrap” kur, som du har svært ved at gennemføre. Måske kan du ikke holde motivationen i top, hvis der skal være al for megen fokus på din kur – du skal jo også meget andet hver dag. Noka består af 17 forskellige måltider, som tilsammen giver mange muligheder for at variere slankekuren og holde motivationen i top. Det giver grundlaget for en effektiv slankekur, som du ikke kører træt i efter kort tid. Ved at have mange valgmuligheder og ved at kunne erstatte enkelte måltider, får du langt bedre mulighed for at holde vægten - også efter du er stoppet med kuren.

Velsmagende

For at holde motivationen og ikke køre træt i sin slankekur er det vigtigt at have et varieret og velsmagende udvalg af produkter du kan vælge fra. Noka måltidserstatning består af 17 velsmagende varianter, som gør det let at variere slankekuren gennem hele forløbet. Produkterne fåes i mange forskellige smagsvarianter. NOKA Morgenmads Choko-/Caramel Müsli. Noka Milkshake fås i chokolade, jordbær, vanilje, Blåbær og 2 helt nye varianter Cappuccino og Caramel. Noka Crisp Bar fås i chokolade, jordbær, æble. De lækre Noka Confect Bars fås i karamel og banan. Noka Middagsretter fåes i varianterne TACO gryde,  Grøntsagsgryde og den populære spaghetti bolognese. Derudover tilbyder vi også de velsmagende Noka supper, Cremet Kyllingesuppe samt Tomatsuppe.

LCD-diæt

LCD-diæt (Low Calorie Diet) – den eneste diæt-type, som må sælges i EU uden dispensation, idet den opfylder kravene til næringsindhold og sammensætning. Diæten fungerer som ”måltidserstatter”, der er en lovreguleret betegnelse, som kun kan anvendes af LCD-produkter (Noka). Jvf. Slankeloven: FOR 1998-10-01 nr. 949 skal en ”måltidserstatter” indeholde minimum 200 kcal pr. måltid. Alternativet er slankeprodukter af VLCD-typen (Very Low Calorie Diet). Disse produkter er beregnede til svært overvægtige personer (BMI over 30!) og under medicinsk kontrol. Denne diæt-type skal ikke anvendes af gravide, ammende, børn og unge eller ældre personer. VLCD-diæter kan ikke bruges som ”måltidserstatter” i kombination med anden mad, men det kan Noka!NOKA slankeprodukter

Ønsker du hjælp til slankekur? Så har NOKA en lang række diæt middagsretter, slankekur supper og andre slankekurs retter at vælge fra. Ønsker du f.eks. vægttabs morgenmad, er NOKA müsli lige noget for dig, er du mere til diæt supper, så findes der både cremet kyllingesuppe og cremet tomatsuppe lige noget for dig.