Varigt vægttab

Hemmeligheden bag effektivt vægttab -
på dine betingelser. Nu med gratis levering!

NOKA Pasta Carbonara

Lagerstatus: På lager

DKK 139,00
Vælg antal
ELLER
 

NOKA Pasta Carbonara 7 måltider

Noka middagsretter er en perfekt slankediæt og er enestående i sin art. De smager utroligt godt, er mættende og giver ca. 200 kcal, som kan hjælpe dig ned ivægt. Samtidig får du også alle vigtige og essentielle vitaminer, mineraler, sporstoffer, og fedtsyrer (Omega 3 og 6) som du har brug for i en slankediæt.


Tilberedning af NOKA Pasta Carbonara:

Tøm posens indhold i en skål eller dyb tallerken.
Hæld 1,5 dl skummet- eller letmælk over indholdet fra posen og rør godt rundt (helst med et piskeris for at undgå klumper). Du kan evt. tilsætte svampe, grønsager
eller kyllingestykker som du skærer i små stykker og lægger i tallerkenen. Varm retten i en mikrobølgeovn (800W) i 3,5-4 minutter. Pas på at den ikke koger over.
Ta den ud, rør godt rundt, og lad den stå under låg i 2-3 minutter før du spiser den. Tilsæt evt. krydderier efter ønske. Du kan også tilberede slankediæten ved at hælde 1,5 dl skummet-/letmælk i en kasserolle, tilsætte posens indhold og koge i 3-4 min. Rør godt undervejs. Hæld retten over i en skål/tallerken og lad den stå at trække, under låg, i 2-3 minutter før du begynder at spise.

Se indholdsdeklaration her

NOKA Pasta Carbonara

Klik for at se billedet i fuld størrelse

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Spaghette Bolognese

Spaghette Bolognese

NOKA Spaghetti Bolognese 7 måltider

DKK 139

NOKA  TACO Gryde

NOKA TACO Gryde

NOKA TACO Gryde med 7 måltider

DKK 139