Varigt vægttab

Hemmeligheden bag effektivt vægttab -
på dine betingelser. Nu med gratis levering!

Bestem din diæt

Let

Produkter

Tip: Hvis du ikke ønsker et volsomt vægttab, kan du passende erstatte et måltid om dagen med et Noka produkt som en milkshake eller en crisp bar.

Vi anbefaler at tage et noka produkt til frokost og spise almindeligt til aftenmåltidet.

Medium

Produkter

Hvis du ønsker en medium diæt, kan du passende erstatte din frokost og dit aftensmåltid med Noka produkter. Det kan være i form af milkshakes til frokost og en middagsret til aften. Desuden kan du spise en Noka crisp bar. Skulle du mangle et traditionelt måltid fra tid til anden gør det ikke noget.

Skarp

Produkter

Ønsker du skarp diæt, kan du erstatte alle dine måltider med Noka produkter. Modsat VLCD produkter giver Noka dig de vitaminer og mineraler din krop har brug for, så du ikke føler dig træt og uden energi under kuren. Skulle du få lyst til noget sødt kan du spise en af de lækre confect- eller crisp bars.

Vælg

Produkter

  • Vælg selv

NOKA kuren kan sammensættes, som du selv vil. Måske har du dårlige erfaringer med en meget ”skrap” kur, som du har svært ved at gennemføre. Måske kan du ikke holde motivationen i top, hvis der skal være al for megen fokus på din kur – du skal jo også meget andet hver dag.